Κρήτη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Κρήτη: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Ηράκλειο, Κρήτη
  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Σητεία, Κρήτη
  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Κίσσαμος, Κρήτη
  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Ρέθυμνο, Κρήτη
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για Κρήτη

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φτάσετε στην Κρήτη με το πλοίο, καθώς υπάρχουν πολλές εταιρείες που συνδέουν το νησί με την ηπειρωτική Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Τα πλοία αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά προς τρία βόρεια λιμάνια της Κρήτης καθ' όλο το έτος. Η πιο συνηθισμένη και συχνή διαδρομή είναι προς το λιμάνι του Ηρακλείου στο βόρειο μέρος του νησιού. Τα πλοία λειτουργούν επίσης δρομολόγια προς την Κρήτη από έξι νησιά στις Κυκλάδες. Επιπλέον, υπάρχουν εβδομαδιαία δρομολόγια από τα Δωδεκάνησα προς τα λιμάνια της Κρήτης.

Δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Κρήτη

  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Ηράκλειο, Κρήτη: Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη και η πρωτεύουσα της Κρήτης. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 9,5 ώρες. Τα πλοία αναχωρούν από τις πύλες E2 ή E3 του λιμανιού του Πειραιά. Οι συνδέσεις με την Κρήτη συνήθως παρέχονται από εταιρείες πλοίων όπως οι Blue Star Ferries, Minoan Lines, ANEK Superfast, Seajets και Fast Ferries. Το κόστος των κανονικών εισιτηρίων κυμαίνεται από 36€ έως 45,5€.
  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Σητεία, Κρήτη: Το λιμάνι της Σητείας έχει συνδέσεις πλοίων όχι μόνο με τον Πειραιά, αλλά και με διάφορα νησιά, συμπεριλαμβανομένων των Καρπάθου, Κάσου, Ηρακλείου, Μήλου, Σαντορίνης, Ρόδου και Χάλκης.
  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Κίσσαμος, Κρήτη: Ο Κίσσαμος είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται 36 χιλιόμετρα ανατολικά των Χανίων. Αποτελεί καλή βάση για ημερήσιες εκδρομές στο Μπάλο με το καραβάκι.
  • Δρομολόγια & Κρατήσεις Εισιτηρίων Πειραιάς - Ρέθυμνο, Κρήτη: Το λιμάνι του Ρεθύμνου βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης και έχει συνδέσεις πλοίων με τον Πειραιά, τη Σαντορίνη, την Αντικύθηρα, την Κύθηρα και άλλα νησιά.



Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων για την Κρήτη;

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις διαδρομές φέρυ και τις τιμές εισιτηρίων για όλους τους λιμένες της Κρήτης στο booktickets. Επιπλέον, παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των φεριμπότ και τις διάρκειες των ταξιδιών, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κρατήσεις για φθηνά εισιτήρια φέρυ για επιβάτες και οχήματα!