Πειραιάς : Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων

Πειραιάς : Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Σαντορίνη
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Μύκονος
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Πάρος
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Νάξος
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων προς την Κρήτη
  • Ακτοπλοϊκά και εισιτήρια πλοίων προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων από Πειραιά

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και των αναχωρήσεων για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Δημοφιλή δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά

  • Δρομολόγια πλοίων για τα νησιά των Κυκλάδες: Ορισμένα από τα δημοφιλέστερα νησιά που πραγματοποιούν δρομολόγια πλοίων προς Κυκλάδες είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος, η Πάρος και η Μήλος. Οι πύλες του λιμανιού του Πειραιά από τις οποίες αναχωρούν τα πλοία για Κυκλάδες είναι οι Ε6, Ε7, Ε9 και Ε10.
  1. Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Σαντορίνη: Κατά τη διάρκεια της χαμηλής κινητικότητας, υπάρχουν μόνο δύο δρομολόγια την ημέρα για Σαντορίνη. Ωστόσο, ο αριθμός τους αυξάνεται κατά τη διάρκεια της μέσης κινητικότητας και φτάνει στο αποκορύφωμά του κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, με έξι πλοία να αναχωρούν καθημερινά. Το ταξίδι προς τη Σαντορίνη μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 10 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του πλοίου.
  2. Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Μύκονο: Τουλάχιστον τέσσερα πλοία αναχωρούν καθημερινά το καλοκαίρι για να φτάσουν στη Μύκονο. Και σε αυτή την περίπτωση, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με συμβατικά πλοία και ταχύπλοα/καταμαράν. Η ελάχιστη διάρκεια ταξιδιού είναι 2 ώρες, ενώ η μέγιστη φτάνει τις 5,5 ώρες.
  3. Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Πάρο: Πέντε πλοία ταξιδεύουν καθημερινά το καλοκαίρι για την Πάρο. Και εδώ, χρησιμοποιούνται τόσο συμβατικά πλοία όσο και ταχύπλοα/καταμαράν. Η διάρκεια ταξιδιού μπορεί να είναι από 3 - 4,5 ώρες.
  4. Δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Νάξο: Όσον αφορά τη Νάξο, υπάρχουν δρομολόγια διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά η συχνότητα των δρομολογίων αυξάνεται κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Το καλοκαίρι, τουλάχιστον έξι πλοία κατευθύνονται καθημερινά προς τη Νάξο. Το ταξίδι προς τη Νάξο μπορεί να διαρκέσει από 3,5 - 6 ώρες.
  • Δρομολόγια πλοίων για τα Δωδεκάνησα: Τα πλοία που αναχωρούν από τον Πειραιά για τα Δωδεκάνησα πραγματοποιούν αυτή τη διαδρομή αρκετές φορές την εβδομάδα, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς ακτοπλοϊκές διαδρομές περιλαμβάνουν την Κω και τη Ρόδο, αν και το ταξίδι είναι μεγάλης διάρκειας. Τα πλοία που κατευθύνονται προς τα Δωδεκάνησα αναχωρούν από την Πύλη E1.
  • Δρομολόγια πλοίων για την Κρήτη: Τα δρομολόγια από τον Πειραιά προς την Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Κίσσαμος και Σητεία) πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο, με μεγαλύτερη συχνότητά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το ταξίδι προς την Κρήτη διαρκεί τουλάχιστον 9 ώρες και συνήθως πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Γι' αυτόν τον λόγο, συνιστάται ανεπιφύλακτα να κλείσετε μια καμπίνα για την άνεσή σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η πύλη E3 χρησιμοποιείται για την αναχώρηση των πλοίων προς την Κρήτη. Οι εταιρείες Minoan Lines, Superfast πραγματοποιούν αυτά τα δρομολόγια για Κρήτη. Οι Minoan Lines και Anek-Superfast πραγματοποιούν τη συντομότερη διάρκεια ταξιδιού, περίπου 9 ώρες.
  • Δρομολόγια πλοίων για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου: Τα πλοία από τον Πειραιά πραγματοποιούν δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου όλο τον χρόνο. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί είναι η Σάμος, η Ικαρία, η Χίος, και η Λέσβος. Τα πλοία που αναχωρούν για την Ικαρία και τη Σάμο αποπλέουν από την Πύλη E7, ενώ τα πλοία που πηγαίνουν προς την Χίο και τη Λέσβο αναχωρούν από την Πύλη E2.
  • Δρομολόγια πλοίων για τα νησιά του Σαρωνικού: Καθημερινά και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, από τον Πειραιά αναχωρούν πλοία προς τα νησιά του Σαρωνικού. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προστίθενται επιπλέον προγραμματισμένα δρομολόγια, με περισσότερα από δέκα ανά ημέρα. Ορισμένα από τα δημοφιλέστερα δρομολόγια περιλαμβάνουν την Αίγινα, τον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες και το Αγκίστρι. Τα πλοία που κατευθύνονται προς τα νησιά του Σαρωνικού αναχωρούν από την Πύλη E8.