Superfast Ferries: Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Superfast Ferries: Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Οι κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Superfast Ferries γίνονται με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο στην πλατφόρμα κράτησης booktickets. Παραλάβετε στο κινητό σας τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια και ξεχάστε τις ουρές στα λιμάνια αναχώρησης.

Τρόποι κράτησης εισιτηρίων πλοίων

Αφού καταχωρήσετε στην πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων booktickets το λιμάνι αναχώρησης και προορισμού και τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Εδώ έχετε την δυνατότητα να δείτε όλα τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με ενδιάμεσους προορισμούς καθώς και τους χρόνους ανταπόκρισης από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο του πλοίου που θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ συμβατικών, τύπου καταμαράν αλλά και ακτοπλοϊκά δελφίνια.

Αφού ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης κράτησης. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας μπορούν να παραληφθούν με τους παρακάτω τρόπους:

Ηλεκτρονικά (e-Ticket): Έχετε τη δυνατότητα να λάβετε τα εισιτήριά σας σε ηλεκτρονική μορφή e-ticket μέσω email, κινητού τηλεφώνου ή tablet σας, από 48 ώρες πριν έως 2 ώρες πριν την αναχώρησή σας. Για να το πραγματοποιήσετε, μπορείτε να κάνετε WEB Check-in, και έτσι θα έχετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια έτοιμα για να επιβιβαστείτε στο πλοίο. Για τις διαδρομές στην Αδριατική, απαιτείται έλεγχος των ταξιδιωτικών εγγράφων στο λιμενικό γραφείο πριν την επιβίβαση.
Παραλαβή από το λιμάνι: Τα εισιτήριά σας μπορούν να παραληφθούν αποκλειστικά από τους λιμενικούς πράκτορες στο λιμάνι αναχώρησης, το αργότερο 3 ώρες πριν την αναχώρηση. Για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας, θα πρέπει να έχετε τον Αριθμό Κράτησης και την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο μαζί σας. Εάν δικαιούστε έκπτωση, θα πρέπει να έχετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί σας.

Εάν είστε κάτοχος Eurail/Interrail Pass, θα πρέπει να έχετε το ισχύον σιδηροδρομικό εισιτήριο (π.χ. Eurail/Interrail Greek Islands Pass) μαζί σας.

Το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας είναι να χρησιμοποιήστε το online σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων πλοίων του booktickets. Αναζητήστε τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων και βρείτε το κόστος της κράτησης εισιτηρίων πλοίων για επιβάτες και οχήματα.