Ταξιδιωτικά νέα

Ταξιδιωτικά νέα

Στο booktickets blog, θα ανακαλύψετε τα πιο συναρπαστικά άρθρα για ταξίδια και αξιοθέατα από όλο τον κόσμο. Σε αυτό το ταξιδιωτικό blog, θα βρείτε άρθρα γεμάτα ταξιδιωτικές ιδέες και εμπνεύσεις για τα ταξίδια σας. Εξερευνήστε αποκλειστικούς προορισμούς, ανακαλύψτε μυστικά μέρη και απολαύστε αξέχαστες εμπειρίες. Ενημερωθείτε για τα πιο hot ταξιδιωτικά trends, συμβουλές και προτάσεις που θα σας ενθαρρύνουν να εξερευνήσετε τον κόσμο!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια με την Fast Ferries για το 2024

Στο booktickets μπορείτε να ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια για Κρήτη και Κυκλάδες της εταιρείας Fast Ferries για το έτος 2024. Τα πλοία της εταιρείας αναχωρούν από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας με προορισμούς την Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και στην Κρήτη το Ηράκλειο.

Περισσότερα
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για τα νησιά των Κυκλάδων το 2024

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολόγιων και εισιτηρίων πλοίων για τα νησιά των Κυκλάδων, έχετε την δυνατότητα να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας για το νέο έτος 2024 μέσα από την πλατφόρμα του booktickets. Εδώ μπορείτε να κλείσετε εύκολα και απλά τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια παίρνοντας όλες τις εκπτώσεις τόσο σε επιβάτες όσο και σε οχήματα.

Περισσότερα
Τουρισμός για όλους. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Αίτηση για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος "Τουρισμός για Όλους" θα είναι δυνατόν να υποβληθεί στις προσεχείς ημέρες από τους ενδιαφερόμενους, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της πλατφόρμας έχει ήδη ξεκινήσει. Βρείτε όλες τις πληροφορίες στο booktickets και ενημερωθείτε εγκαίρως για όλες τις εξελίξεις.

Περισσότερα
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων της Blue Star Ferries για το 2024

Στην online πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων πλοίων του booktickets θα ενημερωθείς για τα δρομολόγια και τα εισιτήρια των πλοίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries για το έτος 2024. Δες όλες τις τιμές εισιτηρίων πλοίων και σχεδίασε τα ταξίδια σου παίρνοντας αυτόματα όλες τις εκπτώσεις.

Περισσότερα
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για Ιταλία

Το ταξίδι Ελλάδα - Ιταλία έχει γίνει πιο εύκολο από ποτέ. Ταξιδέψτε στο Μπάρι, Ανκόνα, Βενετία, Μπρίντιζι με την ευκολία της πλατφόρμας κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets. Εδώ θα βρεις το δρομολόγιο που σε εξυπηρετεί κλείνοντας online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές.

Περισσότερα
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για Κρήτη

Στο booktickets θα βρεις εισιτήρια επιβατικών πλοίων από Πειραιά για Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Σητεία με όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets.

Περισσότερα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4