Προσφορές και εκπτώσεις εισιτηρίων πλοίων

Προσφορές και εκπτώσεις εισιτηρίων πλοίων

Στο booktickets, μπορείς να βρεις όλες τις εκπτώσεις και τις προσφορές για εισιτήρια πλοίων από κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία. Επωφελήσου όλες τις ακτοπλοϊκές προσφορές και εξασφάλισε την καλύτερη τιμή για το επόμενο ταξίδι σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις μαγευτικές ομορφιές των νησιών μας, απολαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

-20% early booking για εισιτήρια πλοίων για την Ιταλία

Στο booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας και να έχετε 20% έκπτωση early booking σε όλα τα δρομολόγια από και προς την Ιταλία! Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε σε Μπάρι, Ανκόνα ή Βενετία, από τα λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας, και αντίστροφα.

Περισσότερα
-50% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων από την Dodekanisos Seaways

Early booking 50% στην κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways. Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο πλοίου στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων booktickets για την διαδρομή που σε ενδιαφέρει 7 ημέρες νωρίτερα παίρνοντας την έκπτωση 50%.

Περισσότερα
-30% στις γραμμές εσωτερικού, σε συνδυασμό με ταξίδι για Ιταλία

Στο booktickets έχετε την δυνατότητα να πάρετε έκπτωση 30% στα εισιτήρια πλοίων για δρομολόγια εντός Ελλάδας, σε συνδυασμό με κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για ταξίδια Ελλάδας - Ιταλίας. Στην πλατφόρμα του booktickets θα βρεις όλα τα δρομολόγια πλοίων & τις ώρες αναχώρησης για να οργανώσεις το ταξίδι σου.

Περισσότερα
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καμπίνα για Κρήτη. Ένα εισιτήριο δωρεάν!

Στο booktickets μπορείς να κλείσεις τέσσερα εισιτήρια πλοίων με καμπίνα για Κρήτη με το ένα εισιτήριο να παρέχεται δωρεάν από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries. Εδώ θα βρεις όλα τα δρομολόγια πλοίων, τις ώρες αναχώρησης και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Σύγκρινε τις τιμές και κλείσε online εύκολα και απλά φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα.

Περισσότερα
-20% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων με επιστροφή για Κρήτη!

Η έκπτωση εισιτηρίων πλοίων -20% με επιστροφή ισχύει για τα δρομολόγια των πλοίων που συνδέουν την Κρήτη και τα λιμάνια του Ηρακλείου και τον Χανίων με τον Πειραιά, καλύπτοντας τις διαδρομές προς και από αυτούς τους προορισμούς. Η έκπτωση λαμβάνεται αυτόματα με την έκδοσης εισιτηρίων με επιστροφή από το booktickets.

Περισσότερα
-30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων από την Superfast

Στο booktickets μπορείτε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να έχετε 30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής επιβατών και οχημάτων δρομολογίων εσωτερικού (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Β. Αιγαίου, Σποράδες, νησιά Σαρωνικού & Κρήτη) με τα πλοία της Superfast Ferries.

Περισσότερα
  • 1
  • 2
  • 3