Προσφορές & Εκπτώσεις

Στο booktickets, μπορείς να βρεις όλες τις εκπτώσεις και τις προσφορές για εισιτήρια πλοίων από κάθε ακτοπλοϊκή εταιρεία. Επωφελήσου από φθηνές ακτοπλοϊκές προσφορές και εξασφάλισε την καλύτερη τιμή για το επόμενο ταξίδι σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις μαγευτικές ομορφιές των νησιών μας, απολαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες. Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου με ευκολία και άνεση, μόνο στο booktickets.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

-30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων από την Superfast

Στο booktickets μπορείτε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να έχετε 30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής επιβατών και οχημάτων δρομολογίων εσωτερικού (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Β. Αιγαίου, Σποράδες, νησιά Σαρωνικού & Κρήτη) με τα πλοία της ANEK - Superfast.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Περισσότερα
Πακέτα προσφορών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Ηράκλειο από Blue Star Ferries

Στο booktickets μπορείτε να κάνετε κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων και να επωφεληθείτε από τα πακέτα προσφορών της εταιρείας Blue Star Ferries για το Ηράκλειο της Κρήτης τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα. Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online, με την ευκολία του booktickets.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Περισσότερα
-20% έκπτωση. Ειδική προσφορά για την οικονομική θέση.

Στο booktickets μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων πλοίων με 20% έκπτωση στην Οικονομική θέση για τις διαδρομές των πλοίων της Blue Star ferries προς τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο από τον Πειραιά, καθώς και για τα δρομολόγια προς τις Σποράδες από τον Βόλο.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Περισσότερα
-20% έκπτωση στα εισιτήρια με επιστροφή για Κρήτη

Η έκπτωση 20% για ακτοπλοϊκά ταξίδια με επιστροφή από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries ισχύει για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τον Πειραιά για την Κρήτη με πλοίο. Κάντε την κράτηση του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας προς και από την Κρήτη με πλοίο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Περισσότερα
Minoan Lines: Προσφορές & Εκπτώσεις εισιτηρίων πλοίων

Στην πλατφόρμα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του booktickets, μπορείς να εντοπίσεις και να αποκτήσεις όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις για τα δρομολόγια πλοίων της εταιρίας Minoan Lines. Εδώ μπορείς να ενημερωθείς για τις ώρες αναχώρησης, να συγκρίνεις τις τιμές και να κλείσεις εύκολα και απλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Περισσότερα
ANEK-Superfast Ferries: Προσφορές & Εκπτώσεις εισιτηρίων πλοίων

Οι ακτοπλοϊκή εταιρεία ANEK - Superfast Ferries παρέχει στους ταξιδιώτες με προορισμούς εντός Ελλάδας και προς Ιταλία μια σειρά εκπτώσεων και προσφορών στα εισιτήρια πλοίων. Στο booktickets θα βρεις όλες τις πληροφορίες για τις εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων. Επιπλέον, θα βρεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Περισσότερα
  • 1
  • 2
  • 3