-20% έκπτωση στα εισιτηρια πλοίων. Ειδική προσφορά για την οικονομική θέση.

-20% έκπτωση στα εισιτηρια πλοίων. Ειδική προσφορά για την οικονομική θέση.

Στο booktickets μπορείτε να κάνετε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με 20% έκπτωση στην Οικονομική θέση για τις διαδρομές των πλοίων της Blue Star ferries προς τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο από τον Πειραιά, καθώς και για τα δρομολόγια προς τις Σποράδες από τον Βόλο.

-20% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων από την Blue Star Ferries

Η εξαιρετική προσφορά της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries επικεντρώνεται σε έναν περιορισμένο αριθμό θέσεων στην Οικονομική Θέση. Τα εισιτήρια πλοίων είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για τα δρομολόγια προς Κυκλάδες, των Δωδεκάνησα και του Βορείου Αιγαίου αλλά και για τα ταξίδια προς τις Σποράδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά δεν ισχύει για ενδιάμεσους προορισμούς και εξαιρούνται οι εμπορικές εκπτώσεις.

Η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων με την προσφορά είναι εύκολη, καθώς γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης. Τα εισιτήρια αυτά προσφέρουν ευελιξία, καθώς μπορούν να ακυρωθούν ή να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας, με βάση την πολιτική ακυρώσεων της εταιρείας. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας του ταξιδιού. Σε περίπτωση που ο επιβάτης αποφασίσει να ταξιδέψει εκτός της περιόδου ισχύος της προσφοράς, διαθέτει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αλλαγές στο εισιτήριό του, καλύπτοντας τυχόν διαφορά στην τιμή.

Τα εισιτήρια είναι εξατομικευμένα και δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση τους, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η προνομιακή προσφορά διατίθεται αποκλειστικά στον κάτοχο τους.

Πως να κάνω κράτηση εισιτηρίων πλοίων με 20% έκπτωση;

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές επιλέγοντας απλά την έκπτωση 20%!