-30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων από την Superfast

-30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων από την Superfast

Στο booktickets μπορείτε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να έχετε 30% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής επιβατών και οχημάτων δρομολογίων εσωτερικού (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Β. Αιγαίου, Σποράδες, νησιά Σαρωνικού & Κρήτη) με τα πλοία της Superfast Ferries.

Έκπτωση εισιτηρίων πλοίων 30% με τα πλοία της Superfast Ferries

  • Η έκπτωση 30% ισχύει για τα εισιτήρια πλοίων εντός Ελλάδας και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις που ισχύουν για αυτά τα εισιτήρια.
  • Επιπλέον, η έκπτωση ισχύει όταν συνδυάζεται με ένα ταξίδι στην Αδριατική. Σημειώστε ότι τα εισιτήρια για την Αδριατική και τα εισιτήρια εσωτερικού πρέπει να αγοραστούν ταυτόχρονα.
  • Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η έκπτωση δεν ισχύει για τον επίναυλο καυσίμων, το ναύλο για τη μεταφορά κατοικίδιων, τον επίναυλο της καμπίνας "PURE" και τα εκδρομικά πακέτα. Επιπλέον, Οι εκπτώσεις εκχωρούνται κατά μέγιστο δικαιούμενο ποσοστό και όχι αθροιστικά (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων με 30% έκπτωση;

Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα μέσω του booktickets με την έκπτωση να μπαίνει αυτόματα στην κράτησή σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.