Αμάλφι - Κάπρι: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αμάλφι - Κάπρι: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 24€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: -
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Navigazione Libera Del
  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: 3 φορές την ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά Αμάλφι - Κάπρι

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για αυτό το δρομολόγιο με την Navigazione Libera Del μπορείτε να αγοράσετε μέσω του booktickets σε 1'. Επίσης έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να προγραμματίσεις το ταξίδι σου χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τρία εποχικά δρομολόγια πλοίων από Αμάλφι για Κάπρι εκτελούνται καθημερινά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 1 ώρα και εκτελείται με πλοία της εταιρείας Navigazione Libera Del

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 24. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν γκαράζ οχημάτων. Το αυτοκίνητό σας μπορείτε να το αφήσετε σε διαθέσιμα parking στο Αμάλφι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί αυτό το δρομολόγιο είναι η Navigazione Libera Del που καλύπτει δρομολόγια πλοίων στον Κόλπο της Νάπολης , τα νησιά Tremiti , τα νησιά Pontine και την ακτή Αμάλφι.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων σε 1'. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.