Δουνκέρκη - Ντόβερ: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Δουνκέρκη - Ντόβερ: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Τιμή εισιτηρίου επιβάτη & αυτοκινήτου: 87.5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: DFDS
  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εισιτήρια πλοίων Δουνκέρκη - Ντόβερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Εκδώστε εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για αυτό το δρομολόγιο με την εταιρεία DFDS από το booktickets σε μόλις 1 λεπτό. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κατεβάσετε το e-ticket στο κινητό σας, επιτρέποντάς σας να οργανώσετε το ταξίδι σας χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια.

Πόσο συχνά εκτελούνται τα Δρομολόγια Πλοίων;

Κατά την υψηλή περίοδο (Ιούνιος - Σεπτέμβριος) εκτελούνται 11 δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα μεταξύ Δουνκέρκης και Ντόβερ.

Πόσο διαρκεί το Ταξίδι;

Το ταξίδι από Δουνκέρκη για Ντόβερ διαρκεί περίπου 2 ώρες, ανάλογα με το πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος των εισιτηρίων Επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου για έναν επιβάτη ξεκινά από €89.7, συμπεριλαμβανομένου ενός αυτοκινήτου. Προς το παρόν, δεν μπορείτε να ταξιδέψετε ως επιβάτης χωρίς όχημα.

Ποιο είναι το κόστος των εισιτηρίων για αυτοκίνητα;

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για οχήματα όπως αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Τα πλοία σε αυτή τη διαδρομή διαθέτουν γκαράζ για οχήματα, και η τιμή του εισιτηρίου για αυτοκίνητο ξεκινά από €89.7, συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου επιβάτη. Το κόστος του εισιτηρίου αυτοκινήτου εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τις προσφορές και την περίοδο ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν αυτό το δρομολόγιο;

Η εταιρεία που εκτελεί αυτήν τη διαδρομή είναι η DFDS.

Πώς μπορώ να κλείσω εισιτήρια Πλοίων;

Μέσω της πλατφόρμας booktickets, μπορείτε να αγοράσετε οικονομικά εισιτήρια πλοίων σε μόλις 1 λεπτό. Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες διαδρομές με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Συνιστάται να ελέγχετε την πλατφόρμα booktickets για έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με το ταξίδι σας.