Ηράκλειο, Κρήτης - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηράκλειο, Κρήτης - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 79€ - 86€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 90€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σαντορίνη, Ίος, Πάρος
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4,5 - 5,5 ώρες


ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο, Κρήτης - Μύκονος

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για τα δρομολόγια πλοίων από το Ηράκλειο της Κρήτης για την Μύκονο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το Ηράκλειο της Κρήτης για την Μύκονο από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού με ταχύπλοο πλοίο είναι από 4,5 - 5,5 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις σε Σαντορίνη, Νάξο, Πάρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός φθηνού εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 79€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ηράκλειο - Μύκονος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 90€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου. Τα σκάφη τύπου καταμαράν δεν έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Μύκονος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο Κρήτης - Μύκονος;

Τα δρομολόγια των πλοίων Ηράκλειο - Μύκονος εκτελούνται την καλοκαιρινή σεζόν από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με ταχύπλοα σκάφη. Συνήθως το δρομολόγιο αυτό εκτελείται από επιβατικά/ οχηματαγωγά όπως το Power JET της Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο Κρήτης - Μύκονος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για έγκαιρη ενημέρωσή σας.