Ηράκλειο, Κρήτης - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηράκλειο, Κρήτης - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 59€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Minoan lines
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 - 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες & 20 λεπτά


ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο, Κρήτης - Μήλος

Φθηνές τιμές εισιτηρίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ηράκλειο, Κρήτης - Μήλος με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείς να αποκτήσεις στο κινητό σου εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να παραλάβεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 4 - 5 εβδομαδιαία δρομολόγια πλοίων από Ηράκλειο για Μήλο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες και 20 λεπτά με απευθείας δρομολόγιο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Το εισιτήριο για έναν επιβάτη ξεκινά από 59€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ηράκλειο - Μήλος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Μήλος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο - Μήλος;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελούν το απευθείας δρομολόγιο από Ηράκλειο για Μήλο είναι η Minaon Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Μήλος;

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ηράκλειο - Μήλος με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να αγοράσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online στο κινητό σας εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.