Κουφονήσι - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κουφονήσι - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 85€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 42€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κουφονήσι - Μύκονος

Φθηνά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κουφονήσι για την Μύκονο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κουφονήσι για την Μύκονο. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις από το Κουφονήσι .

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο πλοίο είναι 1 ώρα και 30 λεπτά με ταχύπλοα της Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 85€ με την Seajets. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Κουφονήσι - Μύκονος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Κάποια εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 42€ με ταχύπλοα την Seajets.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω μικρής απόστασης δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης καμπίνας για τους επιβάτες.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κουφονήσι - Μύκονος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Κουφονήσι για Μύκονο εκτελούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κουφονήσι - Μύκονος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.