Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 24€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 72€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 4 την εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες & 45 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων για αυτό το δρομολόγιο με την Blue Star Ferries & Seajets μπορείτε να κάνετε μέσω του booktickets με μερικά μόνο κλικ. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο 3 - 4 φορές την εβδομάδα εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος την χειμερινή περίοδο ενώ το καλοκαίρι αυξάνονται τα δρομολόγια από το λιμάνι του Λαυρίου. Από το Λαύριο εκτελούνται τα δρομολόγια από την εταιρεία Seajets με συμβατικό πλοίο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 7 ώρες & 45 λεπτά με συμβατικό πλοίο της Seajets. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο από το Λαύριο για την Λήμνο που εξυπηρετεί και τον Άγιο Ευστράτιο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 24€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν χώρο στάθμευσης οχημάτων. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 72€ χωρίς τις εκπτώσεις με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets .

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και την Seajets και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ για όλα τα δρομολόγια πλοίων για Λήμνο. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.