Μύκονος - Μεστά, Χίος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μύκονος - Μεστά, Χίος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 17€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 37€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Μεστά, Χίος

Φθηνά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο για το λιμάνι Μεστά της Χίου μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται μια φορά την εβδομάδα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο για το λιμάνι Μεστά της Χίου για την Μύκονο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Το δρομολόγιο αυτό εκτελείται και από την Blue Star Ferries με διάρκεια ταξιδιού τις 3 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 17€ με την Blue Star Ferries. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μύκονος - Μεστά, Χίος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 37€ με την Blue Star Ferries.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Μύκονος - Μεστά, Χίος.

Μύκονος - Μεστά, Χίος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Το δρομολόγιο των πλοίων από Μεστά, Χίου για Μύκονο εκτελείται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.

Μύκονος - Μεστά, Χίος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.