Μύκονος - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μύκονος - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 16€ - 39€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 31€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Fast Ferries, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Σύρος

Φθηνά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο για Σύρο την μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μύκονο για Σύρο. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Μυκόνου.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο πλοίο είναι 30 λεπτά με ταχύπλοα της Seajets. Το δρομολόγιο αυτό εκτελείται και από την Blue Star Ferries με διάρκεια ταξιδιού τα 45 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 17€ με την Blue Star Ferries και την Seajets. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μύκονος - Σύρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο τα δρομολόγια πραγματοποιούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το κόστος του εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 39€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 31€ με την Fast Ferries ενώ με την Blue Star Ferries και την Seajets ανέρχεται σε 36€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας για όσους επιβάτες θέλετε ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Μύκονος - Σύρος.

Μύκονος - Σύρος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Μύκονο για Σύρο εκτελούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries , Fast Ferries και Seajets.

Μύκονος - Σύρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.