Πάρος - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάρος - Σύρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 57€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 77,9€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα & 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σύρος - Πάρος

Φθηνά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάρο για Σύρο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάρος - Σύρος. Κατά την καλοκαιρινή σεζόν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται με 2 καθημερινές αναχωρήσεις.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο πλοίο είναι 1 ώρα & 20 λεπτά με ταχύπλοα σκάφη της ακτοπλοϊκής εταιρείας Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 57€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πάρος - Σύρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται συνήθως από ταχύπλοα με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου επιβάτη να ανέρχεται στα 57€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 77,90€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μικρής διάρκειας της διαδρομής δεν διατίθενται καμπίνες για τους επιβάτες. Όμως κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Πάρος - Σύρος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο ;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σύρο για Πάρο εκτελούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets.

Πάρος - Σύρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.