Πάτμος - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάτμος - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 36€ - 54€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 72€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Dodekanisos Seaways
  • Ενδιάμεσα νησιά: Λέρος, Κως, Σύμη
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4,5 - 8 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτμος - Ρόδος

Εισιτήρια επιβατών & αυτοκινήτων για το δρομολόγιο Πάτμος - Ρόδος με όλες τις εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από Πάτμος για Ρόδο από την Blue Star Ferries και την Dodekanisos Seaways με αύξηση των δρομολογίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού κυμαίνεται από 4,5 ως 8 ώρες ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, τον τύπο του πλοίου και τις ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά (Λέρος, Κως, Σύμη).

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 36€ με την Blue Star Ferries. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με Dodekanisos Seaways είναι 54€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ με το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με Blue Star ξεκινά να είναι στα 72€ χωρίς τις εκπτώσεις ενώ με Dodekanisos Seaways το εισιτήριου αυτοκινήτου είναι 153€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία της Blue Star Ferries που εκτελούν την διαδρομή αυτή έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας κατά την Μπορείτε επίσης για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Στους φοιτητές που έχουν πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC παρέχεται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι εταιρείες που εκτελούν όλο τον χρόνο αυτό το δρομολόγιο είναι η Blue Star ferries και η εταιρεία Dodekanisos Seaways.

Πάτμος - Ρόδος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το bookticketsγια την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.