Σίφνος - Μύκονο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σίφνος - Μύκονο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 108€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα και 50 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίφνο - Μύκονο

Εδώ θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σίφνο - Μύκονο για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σίφνο - Μύκονο εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο με συμβατικό πλοίο. Την καλοκαιρινή σεζόν το δρομολόγιο εξυπηρετείται σχεδόν καθημερινά από την Seajets με ταχύπλοα σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Σίφνο για την Μύκονο είναι 1 ώρα και 50 λεπτά από την εταιρεία Seajets με στάση στην Πάρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με ταχύπλοα πλοία της Seajets είναι 108€ τα οποία όμως δεν έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν γκαράζ οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σίφνος - Μύκονο.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Σίφνος - Μύκονο υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σίφνο - Μύκονο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το δρομολόγιο Σίφνος - Μύκονο είναι η Zante Ferries με επιβατικά συμβατικά πλοία και η Seajets με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν μόνο για επιβάτες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίφνο - Μύκονο;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Σίφνος - Σαντορίνη με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.