Σύμη - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σύμη - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 5€ - 17€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 14€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Sebeco, Dodekanisos Seaways
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα και 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σύμη - Ρόδος

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια επιβατών & αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σύμη - Ρόδος με όλες τις εκπτώσεις. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια κάθε εβδομάδα από Σύμη για Ρόδο με αύξηση των δρομολογίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Dodekanisos Seaways, Blue Star και Sebeco.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού για το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από Σύμη για Ρόδο είναι 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 5€ ως 17€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Μερικά πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ με το κόστος της τιμής ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου να είναι 14€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Το δρομολόγιο Σύμη - Ρόδο είναι μικρής διάρκειας για να χρησιμοποιηθεί καμπίνα. Μπορείτε όμως για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση άνετων θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο ξεκούραστο δρομολόγιο.

Σύμη - Ρόδος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η εταιρεία που εκτελεί όλο τον χρόνο αυτό το δρομολόγιο είναι η Dodekanisos Seaways, Blue Star και Sebeco.

Σύμη - Ρόδος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το bookticketsγια την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.