Κυλλήνη - Κεφαλονιά : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κυλλήνη - Κεφαλονιά : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων : Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 1ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 13,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: €45
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Levante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη - Κεφαλονιά (Πόρος)

Αγόρασε φθηνά εισιτήρια πλοίων στο booktickets για το δρομολόγιο από Κυλλήνη - Κεφαλονιά. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται πάνω από τέσσερα δρομολόγια από Κυλλήνη για Κεφαλονιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 13,50€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Κυλλήνη - Κεφαλονιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 45€

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Κυλλήνη - Κεφαλονιά, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κυλλήνη - Κεφαλονιά;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante ferries εκτελεί όλο τον χρόνο σε τακτά χρονικά διαστήματα το δρομολόγιο Κυλλήνη - Κεφαλονιά. Τα δρομολόγια αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη - Κεφαλονιά;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Κυλλήνη - Κεφαλονιά με αξιοπιστία και άνεση.