Αμοργός - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αμοργός - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες 30 λεπτά
  • Εισιτήρια πλοίων: 105,7€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας, Κουφονήσι, Νάξος, Μύκονος, Πάρος, Σίφνος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμοργός - Μήλος

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Αμοργός - Μήλος θα βρείτε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα παίρνοντας το ηλεκτρονικό σας εισιτήρια (e-ticket) στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο! Κλείστε τα εισιτήριά σας όπου και αν βρίσκεστε!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται από το λιμάνι Κατάπολα της Αμοργού για την Μήλο κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο με ταχύπλοα πλοία της Seajets. Μερικά σκάφη της Seajets κάνουν απευθείας αυτό δρομολόγιο ενώ κάποια άλλα κάνουν ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Κουφονήσι, Νάξος, Μύκονος, Πάρος, Σίφνος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του του συντομότερου απευθείας ταξιδιού είναι 3 ώρες και 30 λεπτά ενώ με ενδιάμεσες στάσεις σε νησιά το δρομολόγιο εκτελείται σε 5 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Τα ταχύπλοα σκάφη δεν διαθέτουν γκαράζ κάνοντας μεταφορά μόνο επιβατών με το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη να ανέχεται στα 105,7€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα ταχύπλοα σκάφη που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν καμπίνες.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για αυτό το δρομολόγιο με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων Αμοργός - Μήλος εκτελούνται από την εταιρεία Seajets με ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν.

Αμοργός - Μήλος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.