Χάλκη - Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Χάλκη - Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 20€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 69€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Διαφάνι, Κάρπαθος, Κάσος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χάλκη - Ηράκλειο

Φθηνά εισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Χάλκη για το Ηράκλειο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Χάλκη - Ηράκλειο εκτελείται με 2 δρομολόγια κάθε εβδομάδα από το πλοίο Chios της εταιρείας Blue Star Ferries.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού με συμβατικό πλοίο της Blue Star ferries είναι 8 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις σε Διαφάνι, Κάρπαθος, Κάσος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 20€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Χάλκη - Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου να ξεκινά από 69€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μεγάλης διάρκειας του ταξιδιού μπορείτε κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη να κάνετε κράτηση καμπίνας όπως επίσης και θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Όλοι οι φοιτητές Έλληνες και του εξωτερικού που διαθέτουν πάσο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Χάλκη - Ηράκλειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Χάλκη - Ηράκλειο;

Τα δρομολόγια των πλοίων Χάλκη - Ηράκλειο εκτελούνται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries κυρίως με το πλοίο Chios.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Χάλκη - Ηράκλειο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.