Ηράκλειο - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηράκλειο - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 79€ - 86€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 90€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σαντορίνη, Νάξο, Πάρο
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Μύκονος

Eισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια πλοίων από Ηράκλειο για την Μύκονο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Από τον Απρίλιο ως τα μέσα Οκτωβρίου εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ηράκλειο - Μύκονος από την εταιρεία Seajets.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού με ταχύπλοο πλοίο είναι 5 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις σε Σαντορίνη, Νάξο, Πάρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 76€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ηράκλειο - Μύκονος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 90€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου. Τα σκάφη τύπου καταμαράν δεν έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Μύκονος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο - Μύκονος;

Τα δρομολόγια των πλοίων Ηράκλειο - Μύκονος εκτελούνται την καλοκαιρινή σεζόν από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με ταχύπλοα σκάφη. Συνήθως το δρομολόγιο αυτό εκτελείται από επιβατικό/ οχηματαγωγό σκάφος Power JET της Seajets.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Μύκονος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.