Ύδρα - Σπέτσες: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ύδρα - Σπέτσες: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 35 λεπτά
  • Εισιτήρια πλοίων: 16€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ύδρα - Σπέτσες

Φθηνά εισιτήρια πλοίων από Ύδρα για Σπέτσες για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές και για όλα τα δρομολόγια πλοίων μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων πλοίων και για τα δρομολόγια των πλοίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με e-ticket με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2 - 3 ακτοπλοϊκά δρομολόγια με ταχύπλοα πλοία από Ύδρα για Σπέτσες με απευθείας δρομολόγια.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο επιβατικό πλοίο είναι 35 λεπτά με ταχύπλοα σκάφη Aero Highspeed της Hellenic Seaways και 1 ώρα με Fling Cat 6.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 16€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν γκαράζ για μεταφορά οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται από την Hellenic Seaways με τα ταχύπλοα Flying Cat 6 και Aero Highspeed.

Ύδρα - Σπέτσες: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια όπου και αν βρίσκεσαι γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να κάνεις κράτηση εισιτηρίων και να οργανώσεις το ταξίδι σου!