Ικαρία - Καρλόβασι (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ικαρία - Καρλόβασι (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 7 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1ω 10λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 6,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας, Φούρνοι
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ικαρία - Καρλόβασι (Σάμος)

Φθηνά εισιτήρια πλοίων επιβατών και οχημάτων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Ικαρία - Καρλόβασι (Σάμος) μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ικαρία - Καρλόβασι (Σάμος) εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις από τα λιμάνια της Ικαρίας, Εύδηλος και Άγιος Κύρηκος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από τον Εύδηλο της Ικαρίας είναι 1 ώρα και 10 λεπτά με απευθείας δρομολόγιο, ενώ από τον Άγιο Κύρηκα είναι 1 ώρα και 45 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 6,5€ από Εύδηλο και 7,5€ από ΄Αγιο Κύρηκα με πλοίο της Blue Star Ferries ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 24,5€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας αν και είναι μικτή διαδρομή ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ικαρία - Καρλόβασι (Σάμος);

Το δρομολόγιο αυτό το εκτελεί όλο τον χρόνο η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Ικαρία - Καρλόβασι (Σάμος): Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο για το ταξίδι σου με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.