Ίος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ίος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 6,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 54,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Zante, Saos, Maistros Santorini N.E.
  • Δρομολόγια πλοίων: 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1ω 10λ
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος - Σαντορίνη

Στο booktickets θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ίος - Σαντορίνη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ίος - Σαντορίνη εκτελούνται 5 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο από την Blue Star Ferries, την Zante Ferries, την Saos Ferries και την Maistros Santorini N.E. Την καλοκαιρινή σεζόν το δρομολόγιο εξυπηρετείται καθημερινά από την Seajets και την Golden Star Ferries με ταχύπλοα σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Ίος - Σαντορίνη είναι 1 ώρα Maistros Santorini N.E ενώ η Zante Ferries εκτελεί το δρομολόγιο σε 2 ώρες και 50 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σίκινος και Ίος. Την καλοκαιρινή περίοδο το απευθείας δρομολόγιο εκτελείται καθημερινά από την Seajets και την Golden Star Ferries με ταχύπλοα σκάφη καλύπτοντας το δρομολόγιο σε μισή ώρα.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 10€ με συμβατικό πλοίο της Maistros Santorini N.E. ενώ με την Zante Ferries κοστίζει 6,5€. Τα πλοία της Blue Star Ferries έχoουν την δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων με κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου τα 54,5€. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με τα ταχύπλοα πλοία της Seajets είναι 64,70€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 54€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Ίος - Σαντορίνη.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Ίος - Σαντορίνη υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ίος - Σαντορίνη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν το δρομολόγιο Ίος - Σαντορίνη είναι η Blue StarFerries, η Zante Ferries με το πλοίο "Διονύσιος Σολωμός", η Maistros Santorini N.E και η Saos Ferries. H Seajets και η Golden Star Ferries εξυπηρετούν το δρομολόγιο με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν την καλοκαιρινή σεζόν τα οποία διαθέτουν γκαράζ οχημάτων.

Ίος - Σαντορίνη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Ίος - Σαντορίνη με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.