Καρλόβασι (Σάμος) - Λήμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Καρλόβασι (Σάμος) - Λήμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 1 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 11 ώρες 50 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 29,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 93,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Βαθύ (Σάμος), Χίος, Μυτιλήνη (Λέσβος)
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Καρλόβασι (Σάμος) - Λήμνος

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Καρλόβασι (Σάμος) - Λήμνος μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Καρλόβασι (Σάμος) - Λήμνος εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με πιο τακτικές αναχωρήσεις από το λιμάνι Καρλόβασι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 11 ώρες και 50 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Βαθύ (Σάμος), Χίος, Μυτιλήνη (Λέσβος).

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 29,5€ με πλοίο της Blue Star Ferries ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 93,5€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Καρλόβασι (Σάμος) - Λήμνος;

Το δρομολόγιο αυτό το εκτελεί όλο τον χρόνο η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Καρλόβασι (Σάμος) - Λήμνος: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο για το ταξίδι σου με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.