Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 7 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες 20 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 18,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 71€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Άγιος Κύρηκος (Ικαρία), Φούρνοι
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος

Εισιτήρια πλοίων της Blue Star Ferries για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το Καρλόβασι της Σάμου για το λιμάνι της Μυκόνου μπορείς να βρεις στο booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με καθημερινές αναχωρήσεις από Σάμο .

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος είναι 4 ώρες και 20 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 18,5€ με πλοίο της Blue Star Ferries ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 71€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος;

Το δρομολόγιο Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος το εκτελεί όλο τον χρόνο η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για το ταξίδι Καρλόβασι (Σάμος) - Μύκονος με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.