Λήμνος - Ικαρία: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λήμνος - Ικαρία: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 13 ώρες 40 λεπτά
  • Εισιτήρια πλοίων: 33,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Μυτιλήνη (Λέσβος), Χίος, Βαθύ (Σάμος), Καρλόβασι (Σάμος), Φούρνοι
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ικαρία - Λήμνος

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λήμνος - Ικαρία μπορείτε να κλείσετε εύκολα και απλά στο booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά όπου και αν βρίσκεστε! Βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας! Με μερικά μόνο κλικ έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε το e-ticket στο κινητό σας και να αναχωρήσετε αμέσως για το ταξίδι σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λήμνος - Ικαρία εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 2 φορές την εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 14 ώρες και πραγματοποιείται με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Μυτιλήνη (Λέσβος), Χίος, Βαθύ (Σάμος), Καρλόβασι (Σάμος), Φούρνοι.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 33,5€ με πλοίο της Blue Star Ferries

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 100€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μεγάλης διάρκειας του ταξιδιού έχετε την δυνατότητα κράτησης καμπίνας κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο και ξεκούραστο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Το δρομολόγιο εκτελείται όλο τον χρόνο από την ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό τους.

Λήμνος - Ικαρία: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων όπου και αν βρίσκεσαι. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο για το ταξίδι σου με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.