Πάρος- Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάρος- Ηράκλειο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 99€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 99€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Νάξος, Σαντορίνη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος - Ηράκλειο

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Πάρος - Ηράκλειο μπορείς να αποκτήσεις στο κινητό σου εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν από Πάρο για Ηράκλειο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι λίγο παραπάνω από 4 ώρες με στάσεις στα νησιά Νάξο και Σαντορίνη και πραγματοποιείται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Το εισιτήριο για έναν επιβάτη ξεκινά από 99€ και εκτελείται με ταχύπλοο σκάφος. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πάρος - Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου ανέρχεται στα 99€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 99€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πάρος - Ηράκλειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάρος - Ηράκλειο;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί τα δρομολόγια Πάρος - Ηράκλειο είναι η Seajets την καλοκαιρινή σεζόν συνήθως με το ταχύπλοο σκάφος Power JET.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος - Ηράκλειο;

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάρο για Πειραιά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να αγοράσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online στο κινητό σας εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.