Πειραιάς - Καστελόριζο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Καστελόριζο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη:73,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 150€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Λειψοί, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη, Ρόδος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 εβδομαδιαία
  • Διάρκεια ταξιδιού: 22 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Καστελόριζο

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Καστελόριζο μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 2 εβδομαδιαία δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για το Καστελόριζο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 22 ώρες. Το ταξίδι εκτελείται με συμβατικά πλοία και ο χρόνος ταξιδιού εξαρτάται από την διαδρομή και τις ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 73,50€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Καστελόριζο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 150€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Καστελόριζο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Καστελόριζο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Καστελόριζο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά πλοία. Συνήθως οι αναχωρήσεις των πλοίων για Καστελόριζο γίνονται από την Ε1 πύλη του Πειραιά στις 15:00.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Καστελόριζο;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.