Πειραιάς - Ψαρά: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Ψαρά: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 29€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 106€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ψαρά

Για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Ψαρά μπορείς να αποκτήσεις εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις στις φθηνότερες τιμές εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο 1 - 2 φορές την εβδομάδα εκτελούνται δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για Ψαρά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του απευθείας δρομολογίου από τον Πειραιά είναι περίπου 6 ώρες και 40 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 29€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Ψαρά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 106€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Λήμνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Ψαρά;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Ψαρά εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ψαρά;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.