Σαντορίνη - Κύθνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Κύθνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 22€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Saos Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Κύθνος

Στο booktickets θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Κύθνος για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των πλοίων Σαντορίνη - Κύθνος εκτελούνται κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο με 2 δρομολόγια κάθε εβδομάδα με συμβατικά πλοία της Zante Ferries και της Saos Ferries. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγω της αυξημένης ζήτησης των επιβατών.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ώρες και 15 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 14,5€ ενώ η τιμή εισιτηρίου ενός επιβατικού αυτοκινήτου ανέρχεται στα 29€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Κύθνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κύθνος - Σαντορίνη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο αυτό είναι η Zante Ferries και η Saos Ferries με επιβατικά συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύθνος - Σαντορίνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο με πλοίο για το ταξίδι Σαντορίνη - Κύθνος με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.