Σίφνος - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σίφνος - Αμοργός: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες 15 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 96,7€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος, Μύκονος, Νάξος, Κουφονήσι
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίφνος - Αμοργός

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σίφνος - Αμοργός θα βρείτε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα παίρνοντας το ηλεκτρονικό σας εισιτήρια (e-ticket) στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο! Κλείστε εισιτήρια όπου και αν βρίσκεστε!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται από την Σίφνο για το λιμάνι Κατάπολα της Αμοργού κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο με ταχύπλοα πλοία της Seajets. Τα ταχύπλοα σκάφη της Seajets κάνουν αυτό δρομολόγιο με ενδιάμεση στάση στα νησιά Πάρος, Μύκονος, Νάξος, Κουφονήσι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η χρονική διάρκεια του του συντομότερου ταξιδιού είναι 4 ώρες και 15 λεπτά και εκτελείται με ταχύπλοα σκάφη από την Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Τα ταχύπλοα σκάφη δεν διαθέτουν γκαράζ κάνοντας μεταφορά μόνο επιβατών με το κόστος ενός εισιτηρίου επιβάτη να ανέχεται στα 96,7€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Επίσης τα ταχύπλοα σκάφη που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο δεν διαθέτουν καμπίνες.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για αυτό το δρομολόγιο με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Σίφνος για Αμοργό εκτελούνται από την εταιρεία Seajets με ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν.

Σίφνος - Αμοργός: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.