Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες 35 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 20€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 56,5€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Φούρνοι, Άγιος Κύρηκος (Ικαρία), Μύκονος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος)

Εισιτήρια πλοίων της Blue Star Ferries για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος) μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets . Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος) εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Blue Star Ferries 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο. Την καλοκαιρινή σεζόν τα δρομολόγια αυξάνονται με πιο τακτικές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Σύρου.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος) είναι 5 ώρες και 35 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 20€ με πλοίο της Blue Star Ferries ενώ το εισιτήριο του αυτοκινήτου κοστίζει 56,5€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος).

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος) υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος);

Το δρομολόγιο Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος) το εκτελεί όλο τον χρόνο η ακτοπλοϊκή εταιρία Blue StarFerries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Σύρος - Καρλόβασι (Σάμος): Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο για το ταξίδι σου με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.