Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον Αργοσαρωνικό

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον Αργοσαρωνικό

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού Σαλαμίνα, Αίγινα, Πόρο, Ύδρα και Αγκίστρι. Τα νησιά του Αργοσαρωνικού αποτελούν εύκολες και γρήγορες εξορμήσεις από την Αθήνα.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά Αργοσαρωνικού - Αίγινα, Πόρος, Ύδρα - είναι φθηνά καθώς η απόσταση από τον Πειραιά είναι μικρή. Η τιμή του εισιτηρίου εξαρτάται και από τον τύπο του πλοίου που ταξιδεύετε ή την θέση αν είναι καθίσματα είναι αεροπορικού τύπου ή κατάστρωμα

Δρομολόγια πλοίων για τα νησιά του Αργοσαρωνικού

Υπάρχουν καθημερινές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τον Πειραιά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Τα δρομολόγια κυρίως από δελφίνια και καταμαράν, ενώ η διάρκεια της διαδρομής είναι από μισή μέχρι μία ώρα για τα περισσότερα νησιά.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που πραγματοποιούν τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι η Blue Star Ferries, η Aegean Flying Dolphins και η Saronic Ferries ενώ υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων e-tickets.

Δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Αίγινα

  • Ακτοπλοϊκή εταιρεία: Blue Star, Saronic, Aegean Flying Dolphins
  • Κόστος εισιτηρίου επιβάτη: 10,5€ - 19€

Δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Πόρος

  • Ακτοπλοϊκή εταιρεία: Blue Star Ferries, Saronic Ferries
  • Κόστος εισιτηρίου επιβάτη: 17€ - 32€

Δρομολόγια και εισιτήρια πλοίων Πειραιάς - Ύδρα

  • Ακτοπλοϊκή εταιρεία: Blue Star Ferries
  • Κόστος εισιτηρίου επιβάτη: 36€ - 40€

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού;

Τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάνοντας κράτηση εισιτηρίων στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να βρεις τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που σε ενδιαφέρουν και να κλείσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια online στις φθηνότερες τιμές με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες!