Sky Marine Ferries

Η Sky Marine Ferries είναι η εταιρεία που προσφέρει τα ταχύπλοα καταμαράν που συνδέουν το βόρειο και το νότιο τμήμα της Τουρκίας με τα εκπληκτικά ελληνικά νησιά.

company hero img

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Sky Marine Ferries, γνωστή τα προηγούμενα χρόνια ως Dodecanese Flying Dolphins, πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Ρόδος-Φετιγιέ (Τουρκία). Η εταιρεία διαθέτει το πλοίο Aegean Prince, γνωστό ως το ιπτάμενο δελφίνι, το οποίο εξασφαλίζει γρήγορο και οικονομικό ταξίδι. Το Aegean Prince μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα 31-33 κόμβους, εξασφαλίζοντας τη γρηγορότερη σύνδεση μεταξύ Fethiye και Ρόδου σε μόλις 90 λεπτά. Το πλοίο διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες καμπίνες με εύκολη πρόσβαση και λειτουργία για τη φιλοξενία επιβατών με ειδικές ανάγκες.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με καταμαράν για τα δρομολόγια μεταξύ Φετιγιέ - Ρόδος, Αλικαρνασσός - Κως, Σάμος - Κουσάντασι, καθώς και Τουργκούτρεϊς προς τα ελληνικά νησιά Κάλυμνο και Λέρο μέσω της ασφαλούς και φιλικής προς τον χρήστη διαδικτυακής πλατφόρμας πωλήσεων εισιτηρίων πλοίων booktickets. Το Φετιγιέ προσφέρει συνδέσεις με την Αττάλεια, το Ολουντενίζ, το Γκέτσεκ και το αεροδρόμιο Νταλαμάν, ενώ η Κως και η Ρόδος έχουν καθημερινές συνδέσεις με άλλα νησιά, όπως η Κάλυμνος, η Λέρος, η Σύμη και ο Πανορμίτης. Η Αλικαρνασσός προσφέρει επίσης συχνές συνδέσεις με λεωφορείο προς τη Σμύρνη, το Παμουκάλε, την Έφεσο και την Κωνσταντινούπολη. Επεκτείνετε το ταξίδι σας είτε από την Κω στο Αλικαρνασσό, είτε από το Φετιγιέ στη Ρόδο, με συνδέσεις μέσω του λιμανιού του Πειραιά, της Σαντορίνης, της Μυκόνου ή ακόμα και άλλων μερών στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Ανακάλυψε τους προορισμούς, τις προσφορές και τα πλοία της εταιρείας Sky Marine Ferries και κλείσε το εισιτήριό σου σήμερα στο booktickets. Αν ψάχνεις για άλλες εταιρείες, μπορείς να δεις όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και να επιλέξεις με ποια θα ταξιδέψεις!