Small Cyclades Lines

Η Small Cyclades Lines είναι μια από τις ιστορικές ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1956. Η εταιρεία ειδικεύεται στην παροχή συχνών συνδέσεων μεταξύ των νησιών των Μικρών Κυκλάδων, της Αμοργού και της Νάξου, προσφέροντας μεταφορικές υπηρεσίες προς τους ταξιδιώτες και τους μόνιμους κατοίκους.


company hero img

Από το 1956, η εταιρεία Small Cyclades Lines διοικείται από τρεις γενιές της οικογένειας Σκοπελίτη. Αυτή η ακτοπλοϊκή εταιρεία διαθέτει μόνο ένα πλοίο στην κατοχή της, το "Express Σκοπελίτης".

Με χωρητικότητα για 340 επιβάτες και λιγότερα από 12 οχήματα στο γκαράζ, το πλοίο εξυπηρετεί τη συστάδα μικρών νησιών μεταξύ της Νάξου και της Αμοργού, περιλαμβάνοντας την Ηρακλειά, τη Σχοινούσα, τα Κουφονήσια και τη Δονούσα. Ανακαλύψτε τον παράδεισο των Μικρών Κυκλάδων ξεκινώντας από την Αμοργό. Καθημερινά, υπάρχουν δρομολόγια από τη Νάξο και την Αμοργό προς τις Μικρές Κυκλάδες.

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις εισιτήρια με μερικά απλά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με τις φθηνότερες τιμές εισιτηρίων και όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.