-30% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων από την Fast Ferries

-30% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων από την Fast Ferries

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με επιστροφή για τα νησιά των Κυκλάδων στο booktickets με την Fast Ferries και πάρτε αυτόματα την έκπτωση -30%. Ταξίδεψε από Πειραιάς και Ραφήνα στα νησιά Άνδρο, Μύκονο, Τήνο, Πάρο και Νάξο κλείνοντας τα εισιτήριά σας εγκαίρως.

Ισχύουν τα ακόλουθα για τις εκπτώσεις εισιτηρίων πλοίων:

Η Fast Ferries παρέχει μια έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων για τα αυθημερόν ταξίδια επιστροφής. Η προσφορά ισχύει για όλα τα δρομολόγια, υπό την προϋπόθεση ότι τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής εκδίδονται ταυτόχρονα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων της εταιρείας μας.

  • 30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής: Εάν αγοραστούν τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής ταυτόχρονα, οι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση 30%.
  • Εφαρμογή σε όλα τα πλοία και προορισμούς: Η έκπτωση ισχύει για όλα τα πλοία της Fast Ferries (ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π, FAST FERRIES ANDROS και HSC THUNDER) και για όλους τους προορισμούς, χωρίς περιορισμό.
  • Ισχύει για εισιτήρια επιβατών και οχημάτων: Η έκπτωση αυτόματα προστίθεται στην τιμολόγηση κράτησης για εισιτήρια επιβατών και οχημάτων (ΙΧ, μοτοσυκλέτες).
  • Αποκλεισμός συνδυασμού με άλλες εκπτώσεις: Η έκπτωση αυτή δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις, όπως οι φοιτητικές και οι εκπτώσεις για πολύτεκνες οικογένειες.

Με αυτά τα μέτρα, η Fast Ferries επιδιώκει να προσφέρει επιπλέον κίνητρα για την επιλογή των υπηρεσιών της και να συμβάλει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή.