-50% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων από την Dodekanisos Seaways

-50% έκπτωση εισιτηρίων πλοίων από την Dodekanisos Seaways

Early booking 50% στην κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways. Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο πλοίου στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων booktickets για την διαδρομή που σε ενδιαφέρει 7 ημέρες νωρίτερα παίρνοντας την έκπτωση 50%.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων για τα Δωδεκάνησα από την Dodekanisos Seaways

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια Ρόδος - Σύμη: Ταξίδεψε για την Σύμη από την Ρόδο σε 50 λεπτά με μόνο 16€ κόστος εισιτηρίου και περπατήστε στην όμορφη πόλη της Σύμης, μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες νεοκλασικές πολιτείες της Ελλάδας.
Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια Ρόδος - Κως: Ταξιδέψτε στην Κω με κόστος εισιτηρίου 22€ και ανακαλύψτε την όμορφη Πόλη της Κω, έναν μαγευτικό συνδυασμό πολιτισμών και εποχών, που περιμένει να την εξερευνήσετε.
Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια Ρόδος - Κάλυμνος: Η διάρκεια του ταξιδιού από την Ρόδο για την Κάλυμνο είναι 3 ώρες με ενδιάμεσους σταθμούς την Σύμη και την Κω και κόστος εισιτηρίου 25€. Ανακαλύψτε τις εντυπωσιακές διαδρομές πεζοπορίας στο νησί. Ένα αξέχαστο μονοπάτι είναι αυτό από την Πόθια προς τον εκπληκτικό προορισμό του Βαθέος, διαμορφωμένο μέσα από τον πανέμορφο παλιό ιταλικό πλακόστρωτο δρόμο, με μήκος 4,5 χιλιόμετρα.
Ακτοπλοϊκά δρομολόγια και εισιτήρια Ρόδος - Πάτμος: Το κόστος του εισιτηρίου πλοίου για την Πάτμο είναι 35€ με early booking και με διάρκεια ταξιδιού 4 ώρες και 40 λεπτά. Οι ενδιάμεσοι προορισμοί είναι η Σύμη, η Κως, η Κάλυμνος, η Λέρος και οι Λειψοί.

Προϋποθέσεις για την έκπτωση early booking

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για επιλεγμένες ημερομηνίες. Η προσφορά ισχύει μόνο για άμεση έκδοση, καθώς η τιμή δεν δεσμεύεται με απλή κράτηση. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις περί συνδυαστικών εκπτώσεων. Στα εισιτήρια ισχύει η ακυρωτική πολιτική της εταιρείας.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Δωδεκάνησα με την έκπτωση 50%;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων για τα Δωδεκάνησα. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online εισιτήρια πλοίων με την έκπτωση 50% early booking για τα Δωδεκάνησα.