Αγκίστρι - Αθήνα (όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αγκίστρι - Αθήνα (όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 13,5€ - 19€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 32€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Aegean Flying Dolphins, Saronic
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αγκίστρι - Αθήνα

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από Αγκίστρι για Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά θα βρείτε στο booktickets με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια από τα λιμάνια Σκάλα και Μύλοι στο Αγκίστρι για τον Πειραιά, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο ή συμβατικό. Τα επιβατικά πλοία τύπου καταμαράν της εταιρείας Hellenic Seaways Aero Highspeed είναι τα γρηγορότερα και εκτελούν το δρομολόγιο Μύλοι Αγκίστρι - Πειραιάς σε λιγότερο από 1 ώρα. Επίσης από το λιμάνι της Σκάλας πραγματοποιούνται δρομολόγια με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία από 1 ως 1,5 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 13,5€ - 19,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αγκίστρι - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Η εταιρεία Saronic Ferries εκτελεί αυτό το δρομολόγιο μεταφέροντας οχήματα. Το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 32€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από Αγκίστρι για τον Πειραιά, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Αγκίστρι - Αθήνα: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Αγκίστρι - Αθήνα (όλα τα λιμάνια) και τον Πειραιά είναι η Hellenic Seaways με τα καταμαράν Aero Highspeed και η Aegean Flying Dolphins και Saronic Ferries.

Αγκίστρι - Αθήνα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αγκίστρι - Αθήνα (όλα τα λιμάνια). Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.