Αθήνα - Αίγινα: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα - Αίγινα: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Κάθε μέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 40 λεπτά - 1 ώρα 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 12€ - 19€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 29€
  • Ακτοπλοϊκές: Hellenic Seaways, Saronic, Aegean Flying Dolphins, San Lorenzo
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Αίγινα

Κλείστε εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και αυτοκίνητα για όλα τα δρομολόγια πλοίων Αθήνα - Αίγινα στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο Αθήνα - Αίγινα.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 13 - 14 δρομολόγια πλοίων καθημερινά από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για την Αίγινα, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο τύπου καταμαραν ή συμβατικό. Τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways Aero Highspeed είναι τα γρηγορότερο και εκτελεί το δρομολόγιο σε 40λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 12€ - 19€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αθήνα - Αίγινα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου, την επιλογή της θέσης και τη μεταφορά οχήματος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Κάποια πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με την εταιρεία Saronic Ferries είναι 29€ χωρίς τις εκπτώσεις ενώ με την San Lorenzo Ferries το κόστος ενός αυτοκινήτου είναι 24€.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα - Αίγινα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα - Αίγινα είναι Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins, San Lorenzo Ferries. Το δρομολόγιο εκτελείται τόσο με συμβατικά όσο και με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Αίγινα;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αθήνα - Αίγινα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Αίγινα με αξιοπιστία και άνεση.