Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Αγκίστρι: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Αγκίστρι: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 13,5€ - 19€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 32€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Aegean Flying Dolphins, Saronic
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Αγκίστρι

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για Αγκίστρι θα βρείτε στο booktickets με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για αυτό το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια από τον Πειραιά για τα λιμάνια Σκάλα και Μύλοι στο Αγκίστρι, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο ή συμβατικό. Τα επιβατικά πλοία τύπου καταμαράν της εταιρείας Hellenic Seaways Aero Highspeed είναι τα γρηγορότερα και εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Μύλοι Αγκίστρι σε λιγότερο από 1 ώρα. Επίσης για το λιμάνι της Σκάλας πραγματοποιούνται δρομολόγια με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία από 1 ως 1,5 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 13,5€ - 19,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Αγκίστρι μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Η εταιρεία Saronic Ferries εκτελεί αυτό το δρομολόγιο μεταφέροντας οχήματα. Το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 32€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από τον Πειραιά προς το Αγκίστρι, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Αθήνα - Αγκίστρι: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Αγκίστρι είναι η Hellenic Seaways με τα καταμαράν Aero Highspeed και οι Aegean Flying Dolphins και Saronic Ferries.

Αθήνα - Αγκίστρι: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Αγκίστρι. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.