Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Λήμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Λήμνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 28,7€ - 70€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 86,9€ - 140€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Φούρνοι, Σάμος, Βαθύ, Χίος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 4 φορές την εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 23 ώρες

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Λήμνος

Για τα δρομολόγια από Αθήνα, Πειραιά και Λαύριο για Λήμνο μπορείς να βρεις εισιτήρια επιβατών & αυτοκινήτων στις φθηνότερες τιμές εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο 2 - 4 φορές την εβδομάδα εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια Αθήνα - Λήμνος την χειμερινή περίοδο ενώ το καλοκαίρι αυξάνονται τα δρομολόγια. Το καλοκαίρι εκτελούνται τα δρομολόγια από Λαύριο για την Λήμνο από την Seajets με συμβατικό πλοίο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 23 ώρες με Blue Star ferries με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Αγ. Κήρυκος, Φούρνοι, Καρλόβασι Σάμου, Βαθύ, Χίος, Αγ. Ευστράτιος. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο από Λαύριο για Λήμνο σε 9 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 70€ με συμβατικό πλοίο. Το κόστος εισιτηρίου επιβάτη με την Seajets από Λαύριο είναι 28,70€ με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Ευστράτιο. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου για Λήμνο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 87€ χωρίς τις εκπτώσεις με την Seajets ενώ με την Blue Star Ferries ανέρχεται στα 140€.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Λήμνος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για την Λήμνο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Συνήθως οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται από την Ε2 πύλη του Πειραιά στις 07:15 το πρωί. Η Seajets εξυπηρετεί το δρομολόγιο Λαύριο - Λήμνος την καλοκαιρινή περίοδο με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Λήμνος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ για όλα τα δρομολόγια πλοίων για Λήμνο. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.