Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Μήλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 38€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 62€ - 82€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Zante, Aegean Sea Lines, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Μήλος

Εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Μήλο από τα λιμάνια της Αθήνας, Πειραιά και Λαύριο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 4 εβδομαδιαία δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για την Μήλο, και μια φορά την εβδομάδα από το Λαύριο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά 2 δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη από την Seajets με το γρηγορότερο να καλύπτει την διαδρομή σε 2 ώρες και 40 λεπτά. Τα πλοία για Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6, Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι λίγο παραπάνω από 7 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Μήλο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη της Seajets και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 3 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 38€ από Πειραιά ενώ από Λαύριο έχει 20€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Μήλος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 78€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 62€ ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται στα 82€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για τα δρομολόγια Πειραιάς - Μήλος & Λαύριο - Μήλος με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Μήλος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Μήλο εκτελούνται τον χειμώνα από την Zante Ferries και Aegean Sea Lines με συμβατικά πλοία, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται 2 - 3 καθημερινά δρομολόγια και από την Seajets με ταχύπλοα πλοία και από το Λαύριο με την Hellenic Seaways.

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Μήλος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας προς την Μήλο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.