Αθήνα(Όλα τα λιμάνια) - Σύρος: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα(Όλα τα λιμάνια) - Σύρος: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3ω 35λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 18€ - 45€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 87,70€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Seajets
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα(Όλα τα λιμάνια) - Σύρος

Eισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα των δρομολόγιων από τα λιμάνια της Αθήνας, Πειραιά και Λαύριο για την Σύρο μπορείς να προμηθευτείς εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για την Σύρο. Επίσης πραγματοποιούνται ακτοπλοϊκές συνδέσεις από Λαύριο για Σύρο 2 φορές την εβδομάδα την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 3 ώρες και 35 λεπτά ενώ με ταχύπλοο σκάφος ο χρόνος ταξιδιού μειώνεται σε 2 ώρες περίπου.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 18€ από Λαύριο και 45,5€ από Πειραιά. Με ταχύπλοο σκάφος της Seajets το κόστος εισιτηρίου επιβάτη ανέρχεται στα 54,70€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πειραιάς - Σύρος ή Λαύριο Σύρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 87,70€ με ταχύπλοο σκάφος της Seajets ενώ με συμβατικό καράβι της Blue Star Ferries ανέρχεται στα 102,5€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα(Όλα τα λιμάνια)- Σύρος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Αθήνας Πειραιά και Λαύριο για την Σύρο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Αθήνα(Όλα τα λιμάνια)- Σύρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.