Άνδρος - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Άνδρος - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 10€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 35€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες & 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά Άνδρος - Λαύριο

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για αυτό το δρομολόγιο με την ακτοπλοϊκή Hellenic Seaways μπορείτε να κάνετε μέσω του booktickets με μερικά μόνο κλικ. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα δρομολογίων;

Mια φορά την εβδομάδα εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Άνδρο για το λιμάνι του Λαυρίου με συμβατικά επιβατικά πλοία από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 8 ώρες & 20 λεπτά με συμβατικό πλοίο της ακτοπλοϊκής εταιρείας Hellenic Seaways.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 10,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Λαύριο - Άνδρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν χώρο στάθμευσης οχημάτων, αυτοκινήτων και μηχανών. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 35€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Άνδρο για το Λαύριο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Hellenic Seaways και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων σε 1' λεπτό για όλα τα δρομολόγια πλοίων. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.