Ίος- Μύκονο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ίος- Μύκονο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 64€ - 79€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets, Golden Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 6 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα και 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος - Μύκονος

Εδώ θα βρεις εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ίος - Μύκονος για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ίος - Μύκονος εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα την χειμερινή περίοδο με συμβατικό πλοίο. Την καλοκαιρινή σεζόν το δρομολόγιο εξυπηρετείται σχεδόν καθημερινά από την Seajets και την Golden Star Ferries με ταχύπλοα σκάφη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από την Ίο για την Μύκονο είναι 1 ώρα και 20 λεπτά με ταχύπλοα από την Seajets με ενδιάμεση στάση στην Πάρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Το εισιτήριο επιβάτη με ταχύπλοα πλοία της Seajets κοστίζει 71€. Με την Golden Star Ferries η τιμή εισιτηρίου επιβάτη είναι 64€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Μερικά πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 50€ με την Golden Star Ferries και 54€ με την Seajets.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή με διεθνή κάρτα ISIC, έχουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη για την διαδρομή Ίο - Μύκονο υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ίος- Μύκονος;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν αυτό το δρομολόγιο είναι η Seajets και η Golden Star Ferries με ταχύπλοα σκάφη τύπου καταμαράν.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίος- Μύκονος;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για αυτό το ταξίδι με την αξιοπιστία και άνεση του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.