Καβάλα - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Καβάλα - Λαύριο: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 60€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 145€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Καβάλα - Λαύριο

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για αυτό το δρομολόγιο με την Seajets μπορείτε να κάνετε μέσω του booktickets με μερικά μόνο κλικ. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία από την Καβάλα για το λιμάνι του Λαυρίου και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά λαμβάνοντας τα ηλεκτρονικά σας εισιτήριά στο κινητό ή στο email σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελείται 4 δρομολόγια πλοίων κάθε εβδομάδα για το λιμάνι του Λαυρίου από την Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Λήμνο και Άγιος Ευστράτιο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι περίπου 15 ώρες και το δρομολόγιο εκτελείται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 60€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Καβάλα - Λαύριο μπορεί εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 145€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για το δρομολόγιο Καβάλα - Λαύριο υπάρχει η δυνατότητα για το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την κράτηση εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο ξεκούραστο ταξίδι.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου έχετε την δυνατότητα έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου εφόσον κατέχετε πάσο ελληνικού πανεπιστήμιού ή διεθνή κάρτα ISIC. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Καβάλα - Λαύριο: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων Καβάλα - Λαύριο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Seajets και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Καβάλα - Λαύριο: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.