Κάλυμνος - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κάλυμνος - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 44€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 124€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Dodekanisos Seaways
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κως, Τήλος, Χάλκη
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 6 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες και 15 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάλυμνος - Ρόδος

Στο booktickets θα βρείτε εισιτήρια επιβατών & αυτοκινήτων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κάλυμνος - Ρόδος με όλες τις εκπτώσεις. Στην πλατφόρμα του booktickets έχετε την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και στο emails σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται 3 - 6 δρομολόγια κάθε εβδομάδα από Κάλυμνο για Ρόδο από την Dodekanisos Seaways με αύξηση των δρομολογίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες και 15 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Κως, Τήλος και Χάλκη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 44€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν το δρομολόγιο αυτό διαθέτουν γκαράζ με το κόστος της τιμής ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου να είναι στα 124€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Τα πλοία που εκτελούν την διαδρομή αυτή δεν έχουν την δυνατότητα κράτησης καμπίνας. Μπορείτε όμως για πιο άνετο ταξίδι να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Κάλυμνος - Ρόδος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η εταιρεία που εκτελεί όλο τον χρόνο αυτό το δρομολόγιο είναι η Dodekanisos Seaways.

Κάλυμνος - Ρόδος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε το εισιτήριό σας στο κινητό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το bookticketsγια την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.